Mooie cheque Lionsclub voor Alzheimer Café Brielle

Het maandelijkse Alzheimer Café in Brielle werd op woensdagavond 10 januari 2018 afgesloten met een bijzonder leuke verrassing door Lionsclub Voorne Putten!
Jeroen de Man, voorzitter van de Lionsclub Voorne Putten, overhandigde een cheque ter waarde van maar liefst Є 1.250,- aan de medewerkers van het Alzheimer Café. 
In december hadden de leden van de Lionsclub, in kerstoutfit, en mét Kerstman en een heuse arrenslee op markten gestaan en waren zij langs de huizen in Brielle gereden om geld op te halen. Zelfs het bijzondere slechte weer kon hen daarbij niet weerhouden. Met dit prachtige resultaat tot gevolg.

Op dit moment is nog niet exact bekend waarvoor het geld van de Lionsclub Voorne Putten zal worden gebruikt, maar daarover wordt al druk nagedacht (te denken valt aan een bijzondere gastspreker, een voorstelling, een activiteit, etc.). Zeker is dat dit extra mogelijkheden biedt tot een bijzondere invulling en binnen korte termijn zal – in samenspraak met de bezoekers van het Alzheimer Café – gegarandeerd een passende bestemming worden gevonden. Meer nieuws volgt t.z.t.

Gespreksleider van deze avond Marike van Waas nam de cheque in ontvangst en gaf aan bijzonder blij te zijn met dit bedrag. Lionsclub Voorne Putten werd namens het Alzheimer Café Brielle (alsmede de gasten) heel hartelijk bedankt voor deze mooie gift, het initiatief en alle inspanningen!

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door