Muziektheater Dag Mama

‘Dag Mama’ is een nieuwe muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) in Nederland en België. Ervaar wat dementie met uw naaste of cliënt doet en begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het béste kunt geven, aan de mens met dementie én aan elkaar. Er is nog zoveel mogelijk!

Afbeelding verwijderd.

Portret Trouw – Jörgen Caris

De voorstelling

‘Dag mama’ gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan.

Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

– Anderen vertellen over ‘Dag Mama’? Klik hier om de flyer voor februari en maart te downloaden (A4)

Leren door beleven

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met onze selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Wanneer je gedragingen begrijpt, stress kunt verminderen en (optimaal) contact kunt maken, is er nog zoveel mogelijk.

Omgaan met dementie is ook omgaan met jezelf. Daarom vergroot ‘Dag Mama’ niet enkel uw begrip voor de mens met dementie, maar ook voor uw eigen reacties in de omgang. Hoe beter je hiermee kunt omgaan, hoe meer je kunt betekenen, voor de mens met dementie én voor elkaar.

– Dag Mama is geaccrediteerd door accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Afbeelding verwijderd.

Reserveren voor februari of maart – ervaar het ook

De voorstelling vindt plaats op 13 en 21 februari en 6, 7, 15 en 22 maart van 19 tot 22 uur in theater Kunsthof de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij de A2/A15 – met hotel). Het toegangskaartje kost 37,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door