Nalaten aan Alzheimer Nederland

Laat u een toekomst zonder dementie na? Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment met dementie te maken. Maar liefst één op de vijf mensen krijgt een vorm van dementie.

Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie. Met een gift in uw testament helpt u mee om dementie te stoppen. Samen kunnen we vooruitgang boeken.

Mevrouw Van der Schaaf draagt via haar testament bij aan een toekomst zonder dementie: 'Ik hoop dat door onderzoek het verlossende medicijn wordt gevonden.'

> Lees het verhaal van mevrouw Van der Schaaf

Eric en Gabriëlla dragen via hun testament bij aan een toekomst zonder dementie: 'Wij willen graag helpen om een oplossing voor dementie te vinden, dat geeft ons een goed gevoel.'

> Lees het verhaal van Eric en Gabriëlla 


Hoe kunt u nalaten ?
Een toekomst zonder dementie. Met uw nalatenschap kunt u deze toekomst een stap dichterbij brengen. Door naast uw dierbaren ook Alzheimer Nederland op te nemen in uw testament, kunt u bijdragen aan het vinden van een oplossing tegen dementie.

Lees meer over hoe u kunt nalaten


Vraag de brochure over nalaten aan
In onze brochure hebben wij alles over nalaten aan Alzheimer Nederland overzichtelijk voor u op een rij gezet. U vindt hierin een stappenplan over hoe u in 5 stappen uw testament opstelt, antwoorden op veelgestelde vragen en meer informatie over het executeurschap.

Vraag de brochure aan 


Persoonlijk contact
Heeft u vragen over nalaten aan Alzheimer Nederland die u graag persoonlijk bespreekt? Of wilt u er even vrijblijvend over van gedachten wisselen? Neemt u dan contact op met Pieta van der Velde of Eleonora Ludwig, adviseurs bijzondere giften. Dit kan via telefoonnummer 033-303 25 62 of nalaten@alzheimer-nederland.nl

 

 

11 Wiep Scheper 3.jpg

 

Dementie is hard op weg om volksziekte nummer 1 te worden. We willen een structurele oplossing vinden: dementie voorkomen of genezen. Hiervoor is veel onderzoek nodig. 

Dr. Wiep Scheper (Amsterdam UMC): ‘We maken de laatste jaren enorme stappen richting de oplossing.’

Wat betekent uw nalatenschap?

 

Heeft u Alzheimer Nederland al opgenomen in uw testament?

Hartelijk dank. Wij vinden het zeer bijzonder en waardevol dat u Alzheimer Nederland heeft opgenomen in uw testament. Wij horen dit heel graag van u, zodat we u persoonlijk kunnen bedanken en u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten.

Laat ons hier weten dat u ons heeft opgenomen