Relatiemanager bijzondere giften

U kunt op veel manieren meehelpen aan een toekomst zonder dementie. Zo besluiten steeds meer mensen ons op een heel persoonlijke manier te steunen: via hun nalatenschap. Een bijzondere manier om bij te dragen aan de strijd tegen dementie.

Maak kennis met Carmen Maurer, onze relatiemanager bijzondere giften. Carmen: "Ik ben de contactpersoon voor iedereen die Alzheimer Nederland in zijn of haar testament heeft opgenomen en voor iedereen die overweegt dit te doen. Iedereen heeft daar een persoonlijke reden voor."

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is belangrijk voor mij; het gaat om de mens achter de gift. Ik spreek mensen die vaak diep geraakt zijn door de gevolgen van dementie. Ik herken de onmacht die ze voelen. In mijn privé leven heb ik ook te maken gehad met dementie. Zo'n ervaring laat je stilstaan bij je eigen kwetsbaarheid. Als ik maar niets aan mijn hoofd krijg, denk ik dan.

Carmen Maurer 02.jpg

"Ik heb zelf twee dochters en hoop dat er zo snel mogelijk een oplossing komt, zodat hun generatie de enorme impact van de ziekte bespaard blijft."  

Carmen Maurer

Betrokkenheid, deskundigheid en vertrouwen

Mijn werk is mijn bijdrage om iets aan deze ontluisterende ziekte te doen. De opmars van dementie móet stoppen. Met elke nalatenschap die ik mag begeleiden komt de oplossing een stap dichterbij. Die wetenschap geeft mij kracht en vertrouwen. Ik doe er alles aan om mensen te voorzien van de informatie die ze nodig hebben over nalaten, de notaris en belastingzaken. Betrokkenheid, deskundigheid en vertrouwen zijn daarbij sleutelwoorden.

Er moet méér onderzoek komen naar het voorkomen en genezen van dementie. Dat is voor veel mensen een belangrijke reden om ons op te nemen in het testament. Daar zijn we enorm dankbaar voor. Want elke nalatenschap, groot of klein, helpt Alzheimer Nederland bij haar werk om deze slopende ziekte te stoppen."

Neem contact op met iemand van het team bijzondere giften:
U kunt ons telefonisch bereiken op: (033) 303 25 59 of stuur ons een e-mail via: nalaten@alzheimer-nederland.nl.