Testament laten opstellen door de notaris

Voor het opstellen van een testament maakt u een afspraak met een notaris. U vertelt wat uw wensen zijn. De notaris informeert en adviseert wat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Voor een notaris bij u in de buurt kunt u kijken op de website: www.notaris.nl. Ook kunt u bellen met de Notaristelefoon via 0900 – 346 93 93 (€ 0,80 per minuut). De kosten voor een testament kunnen per notaris verschillen, dus informeer hiernaar bij een aantal notarissen.

Zelf uw testament regelen

U kunt ook zelf uw testament online regelen. Dit is meestal tegen een voordeliger tarief. Wij werken hiervoor samen met NuNotariaat. Via NuNotariaat regelt u eenvoudig online, voor een vast bedrag en in uw eigen tempo een testament .

Regel zelf uw testament via Nunotariaat 

Erfenisdossier

Leg in uw erfenisdossier uw wensen vast en voeg praktische informatie toe voor uw nabestaanden. Alzheimer Nederland heeft een erfenisdossier ontwikkeld dat u zelf gemakkelijk kunt invullen.
 

Ga aan de slag met uw erfenisdossier 

Brochure nalaten

In onze brochure hebben wij alles over nalaten aan Alzheimer Nederland overzichtelijk voor u op een rij gezet. U vindt hierin een stappenplan, hoe u in vijf stappen uw testament opstelt en antwoorden op veelgestelde vragen.

Vraag de brochure aan 

Uw nalatenschap

Draag bij aan een toekomst zonder dementie. Steun ons door Alzheimer Nederland op te nemen in uw testament. Wij informeren u graag over hoe u uw nalatenschap het beste kunt regelen volgens uw wensen.

Lees meer over nalaten