2bike4alzheimer: 400 kilometer fietsen in 24 uur

2bike4alzheimer

Ga jij een sportieve uitdaging nooit uit de weg én houd je van fietsen? Dan is deelnemen aan 2bike4alzheimer misschien iets voor jou!

2bike4alzheimer is een 400 kilometer non-stop estafette fietstocht. Samen met je team zit je 24 uur in het zadel en fietsen jullie in het weekend van 23 en 24 september vijf etappes van 80 kilometer rondom Amersfoort. De tocht wordt in teamverband gefietst, waardoor dit event ideaal is om samen met je familie, vrienden, of collega’s aan mee te doen!

Met 2bike4alzheimer vragen we aandacht voor dementie. Veel deelnemers zijn persoonlijk betrokken bij de ziekte. Een partner of ouder met dementie. Ervaring met de gevolgen van dementie vanuit het (vrijwilligers)werk. Maar ook als je geen directe betrokkenheid hebt met de ziekte, maar dementie in de toekomst wilt voorkomen of genezen, kun je meedoen aan 2bike4alzheimer.

Uniek aan 2bike4alzheimer is de bijzondere ‘Vergeet-mij-niet route’. De vijf fietslussen van 80 kilometer vormen op de kaart een vergeet-mij-nietje. Door deze route te fietsen laten we zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. Tegelijkertijd draag je bij aan de bewustwording rondom de ziekte en de hoop op een oplossing.

Ga jij de uitdaging aan en fiets jij voor jouw naasten -of voor alle andere mensen met dementie- deze unieke tocht? 
 

Het zou fantastisch zijn als we ook jou mogen begroeten als deelnemer en je zoveel mogelijk sponsoren probeert te werven voor onderzoek! Doe mee en ga op de pedalen voor een toekomst zonder dementie. Al honderden mensen gingen je al voor!

Meld je direct aan op www.2bike4alzheimer.nl. Of klik hieronder op ‘meer informatie’ en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan per e-mail meer informatie.

Schrijf je direct in  Meer informatie

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door