Alzheimer Nederland bedankt casemanagers, verzorgenden en verpleegkundigen

Julie Meerveld overhandigt bos bloemen aan casemaanger Gerben Jansen

Elk jaar vieren verpleegkundigen en verzorgenden op 12 mei de Dag van de Verpleging. Op deze dag wordt Florence Nightingale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht.

Ook Alzheimer Nederland laat deze dag niet zomaar voorbijgaan. Daarom bezorgde Julie Meerveld, Manager Belangenbehartiging & Regionale Hulp bij Alzheimer Nederland, een bloemetje bij de casemanager dementie van familie Eestermans: Gerben Jansen. 

Mevrouw Eestermans: "Natuurlijk verdient Gerben een bloemetje, maar alle mensen in de zorg verdienen dat op 12 mei.” Meneer en mevrouw Eestermans praten makkelijk en veel met hun casemanager. “Gerben is er altijd voor ons. Al jaren. Hij komt elke 5/6 weken langs om te horen hoe het met ons gaat.” Gerben is vanaf het moment dat meneer, jaren geleden, de diagnose dementie kreeg de casemanager dementie van de familie.

Wie geeft u een digitaal bloemetje?

Kent u een casemanager, verzorgende of verpleegkundige die u op de Dag van de Verpleging graag (extra) in het zonnetje wilt zetten? Ga dan naar onze facebookpagina en geef hem of haar een digitaal bloemetje!

Fotografie: Ad Verbiest

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door