Alzheimer Nederland breidt 'Bedrijven Programma' uit.

Bedrijven programma Alzheimer Nederland

Na de succesvolle start van het ‘Bedrijven Programma’ in 2020, biedt Alzheimer Nederland bedrijven nu nog meer mogelijkheden om bij te dragen aan een beter leven mét dementie en een toekomst zonder dementie.

Het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende 20 jaar naar een half miljoen. Structurele steun van bedrijven aan Alzheimer Nederland is onmisbaar voor ons werk. Daarom hebben we ons 'Bedrijven Programma' uitgebreid. Als bedrijf heb je nu meer keuze in de manier waarop je ons kunt steunen. En we geven je er iets voor terug.

Wil je meteen alles weten? Ga dan direct naar alle nieuwe informatie op Help mee met je bedrijf.

Als Bedrijfsdonateur en Bedrijfsvriend kun je naast je financiële ondersteuning ook samen met collega's in actie komen, je medewerkers en/of relaties verrassen met een geschenk én onze exclusieve online Onvergetelijke Bedrijvenmiddag bijwonen. Zo maakt je meer onderzoek mogelijk en draag je bij aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarom geven we je er graag iets voor terug.

Wat je terugkrijgt

Allereerst ervaar je warme voldoening over de impact van je steun. Je leest over die impact in de zakelijke nieuwsbrief die je drie keer per jaar ontvangt; ook bieden we je een bedrijfsabonnement op het magazine Alz..., met daarin onze onderzoeksresultaten, persoonlijke verhalen en zorginnovaties. Verder krijg je vrije keuze uit projecten, om een project te steunen dat past bij jouw bedrijf en je MVO-beleid impact geeft.

Onvergetelijke Bedrijfsvriendenmiddag

Bedrijfsvrienden geven we ook verbinding met ons netwerk, alle medewerkers zijn daarom welkom tijdens de exclusieve online Onvergetelijke Bedrijfsvriendenmiddag

Impact

Sinds 2020 kunnen bedrijven al Bedrijfsvriend worden. Bedrijven die ons steunen hebben impact op het leven van mensen met dementie en hun naasten. Kijk welke bedrijven ons steunen op de pagina 'Onze Bedrijfsvrienden'.

 

Stan Koedam teamleider Acties & Evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over zakelijk bijdragen?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door