Alzheimer Nederland in top 10 'Best Workplaces'

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot een van de 10 ‘Best Medium Workplaces’ van  Nederland. Dat is bekendgemaakt door Great Place to Work, de organisatie die goed werkgeverschap stimuleert. De categorie ‘Medium Workplaces’ omvat organisaties met 50 tot en met 250 medewerkers. In totaal behaalden 84 organisaties het certificaat Great Place to Work. 40 daarvan werden in verschillende categorieën tot Best Workplace uitgeroepen.

Alzheimer Nederland staat dit jaar direct in de Top 10 na deelname aan het Great Place to Work onderzoek. ‘’Nog extra bijzonder is dat deze organisatie het enige goede doel is op de lijst van 40 Best Workplaces in 2020’’, zegt Great Place to Work. ‘’Bij Alzheimer Nederland dragen mensen echt zorg naar elkaar uit, dit komt door hun sterke mensgerichte cultuur. Medewerkers waarderen de rol die de organisatie speelt in de maatschappij en de zorgzaamheid onderling." Directeur-bestuurder Gerjoke Wilmink is blij met deze certificering: “Onze plek in de top 10 Best Medium Workplace is een mooie prestatie, waar iedereen van Alzheimer Nederland aan bijdraagt. Iets waar we trots op mogen zijn. En zeker iets wat we vast willen houden!”

Onze plek in de top 10 Best Medium Workplace is een mooie prestatie, waar iedereen van Alzheimer Nederland aan bijdraagt.

Great Place to Work erkent organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap via ‘Great Place To Work Certified’ en ‘Best Workplace’. Iedere organisatie die een Great Place to Work wil worden, moet een medewerkers-onderzoek uitvoeren en een audit van het werkgeversbeleid. Het resultaat daarvan bepaalt of een organisatie Great Place to Work Certified is.    

 

In juni wordt de ranking binnen de top 40 Best Workplaces bekendgemaakt.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door