Alzheimer Nederland verneemt graag uw mening

Alzheimer Nederland houdt u via verschillende communicatiemiddelen op de hoogte van het laatste nieuws omtrent alle vormen van dementie en onze organisatie. Dit doen wij onder meer via onze online nieuwsbrieven en het blad Alz… Om de communicatiemiddelen te laten aansluiten bij uw wensen en behoeften, horen wij graag wat u van onze communicatie vindt.

Om daar achter te komen willen wij een onderzoek uitvoeren onder donateurs van Alzheimer Nederland. Steunt u ons werk als donateur of met giften en bent u minimaal 45 jaar oud? Woont u in regio Amersfoort en heeft u tijd en zin om op woensdagmiddag 15 maart uw mening te laten horen? Dan komen wij graag met u in contact!

Hoe gaat het onderzoek in z’n werk?

Onderzoeksbureau MediaTest voert dit onderzoek in opdracht van Alzheimer Nederland uit, zodat het onderzoek geheel onafhankelijk en objectief is. In gesprek met andere donateurs en een onderzoeker van MediaTest praat u over de communicatie van Alzheimer Nederland. Alle informatie die u deelt, wordt anoniem verwerkt.

Alzheimer Nederland stelt het zeer op prijs als u meedoet; ook wanneer u nauwelijks gebruikmaakt van onze communicatiemiddelen. Als dank voor uw deelname ontvangt u een vergoeding van € 25,- én een gedichtenboekje.

Het onderzoek vindt plaats op woensdag 15 maart om 13:00 uur in Amersfoort (in het centrum). Het is helaas niet mogelijk om op een andere datum of op een andere locatie aan het onderzoek mee te werken. Het gesprek duurt 2 uur en er zullen 6 à 7 andere donateurs deelnemen.

Zo doet u mee

Wilt u graag uw mening uitdragen? Meldt u zich dan nu aan bij MediaTest. MediaTest neemt vervolgens contact met u op om het gesprek met u in te plannen.

Alvast hartelijk dank!

Direct aanmelden

 

Meer onderzoeken

Valt u niet binnen de doelgroep van dit onderzoek, maar wilt u wel graag uw steentje bijdragen? Ga dan naar deze pagina om te zien waar wij uw hulp bij kunnen gebruiken!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door