Benefietconcert Douwe Bob, Tangarine en Causes afgelast

Benefietconcert Douwe Bob afgelast

De benefietavond Live On Memory Lane op woensdag 22 maart in het Utrechtse TivoliVredenburg gaat helaas niet door. De organisatie laat weten dat wegens productionele redenen deze avond, waar Douwe Bob, Causes en Tangerine zouden optreden, wordt afgelast. Er wordt gekeken naar andere mogelijkheden in de toekomst voor een volgende editie, waarvan de opbrengst ook weer volledig naar Alzheimer Nederland zal gaan.

“We vinden het erg jammer dat deze avond niet door kan gaan, maar we kijken vooruit en zijn al druk bezig met de mogelijkheden voor de toekomst” laat initiatiefnemer van het benefiet, Robert van Ommen, weten.

Robert van Ommen wil graag bijdragen aan een oplossing

Van Ommen is jarenlang actief geweest als concertpromoter voor onder anderen Radiohead, Beyoncé en Anouk en werd zelf getroffen door de ziekte van Alzheimer op een veel te jonge leeftijd. Maar Robert is niet bij de pakken neer gaan zitten. Vanuit zijn achtergrond als concertorganisator wil hij iets voor anderen betekenen en bijdragen aan een oplossing voor deze impactvolle hersenziekte. Vorig jaar organiseerde hij de eerste editie van Live on Memory Lane in samenwerking met The Kyteman Orchestra & Friends. Deze editie was een daverend succes en bracht maar liefst € 65.000,- op voor Alzheimer Nederland!

Heeft u een ticket voor Live on Memory Lane gekocht?

Het ticketbedrag wordt gerestitueerd en binnen een maand automatisch teruggestort op uw rekening. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het ticketing team van TivoliVredenburg via ticketing@tivolivredenburg.nl of 030-2314544 (ma t/m za 10:00-18:00 uur).

Wilt u zelf in actie komen? 

Iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij u past.

Kom in actie!

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door