Benefietconcert The Kyteman Orchestra & Friends

Poster Kyteman

Donderdag 24 maart 2016 geeft The Kyteman Orchestra een uniek concert samen met andere muzikanten in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De volledige opbrengst van dit concert gaat naar Alzheimer Nederland.

Initiatiefnemer van dit concert is concertorganisator Robert van Ommen, jaren nauw betrokken bij de successen van Kyteman en nu zelf getroffen door Alzheimer op een veel te jonge leeftijd. Maar Robert is niet bij de pakken neer gaan zitten. Vanuit zijn achtergrond als concertorganisator wil hij iets voor anderen betekenen en bijdragen aan een oplossing voor deze impactvolle hersenziekte.

Toen Colin Benders (Kyteman) hoorde dat Robert door de ziekte Alzheimer getroffen was, raakte dit hem diep. Op Robert's vraag aan Colin om mee te werken aan een benefietconcert, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Op 24 maart zal Colin daarom een speciaal concert hosten, met optredens van onder meer Kyteman, PAX, Niels Broos, Binkbeats, Maarten Vos en KO Brass.

Muzikaal avontuur
The Kyteman Orchestra staat bekend als een sterk collectief van stuk voor stuk geweldige muzikanten dat het publiek onder leiding van Colin Benders weet mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum. Maar ook los van het orkest stappen afzonderlijke leden met uitdagende en avontuurlijke acts het podium op. Bij dit unieke concert worden deze acts voor het eerst samengebracht op een podium, met The Kyteman Orchestra in een ondersteunende rol. Het belooft een concert te worden vol contrasten. Grenzelozer dan we normaal al van Kyteman gewend zijn.

Live on memory lane: The Kyteman Orchestra & Friends Benefietoptreden Alzheimer Nederland donderdag 24 maart Grote Zaal | TivoliVredenburg reguliere tickets €35,- | VIP tickets €60,- Ga voor meer info naar de website van TivoliVredenburg. 

Wilt u net als Robert zelf in actie komen? 
Dat kan! Door bijvoorbeeld zelf een actie te bedenken of aan andere acties mee te doen. Ga voor meer informatie naar www.inactievooralzheimer.nl.  

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door