Collecteweek 2016: hoogst opgehaalde bedrag sinds jaren

Collecte opbrengst voor dementie

De collecte 2016 was een groot succes voor Alzheimer Nederland. Ondanks dat de weerberichten niet altijd even goed waren, zijn er meer dan 20.000 vrijwilligers de straat op gegaan. En niet zonder resultaat. De opbrengst van de collecte is wederom gestegen ten opzichte van een jaar eerder. De totale opbrengst in 2016 is uitgekomen op € 1.611.745. Grote dank aan alle collectanten én gulle gevers!

Om in de toekomst te kunnen blijven groeien is het noodzakelijk dat we blijven vernieuwen. Dit jaar hebben we om die reden de Online Collectebus geïntroduceerd. Het is mooi om te zien dat hier gelijk veel gebruik van is gemaakt. Dit geldt zowel voor het aantal collectanten dat een online collectebus heeft aangemaakt als het aantal mensen dat hier een online donatie in heeft gedaan. Dit geeft ons het vertrouwen dat het mogelijk is om ook de komende jaren te blijven groeien.

Zo werken we samen aan een oplossing voor dementie

Met steeds dat ene doel voor ogen: werken aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

Samen met u kunnen we de strijd tegen dementie aan, dank u wel hiervoor!

Word ook collectant

Collecteweek

Tijdens de collecteweken hebben we veel collectanten nodig. Iedere extra collectant betekent ook een hogere opbrengst. Dus daarom de vraag: loopt u met ons mee?

Ja, ik word collectant!

Online donatie

Heeft u de collectant gemist of wilt u nogmaals een eenmalige donatie doen? Dit kan in de online collectebus van Alzheimer Nederland. Of misschien heeft iemand die u kent wel een eigen online collectebus.

Naar de online bussen

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door