Comedyshow met Karin Bloemen, Tineke Schouten, Gordon en Jörgen Raymann

Comedyshow met o.a. Karin Bloemen, Tineke Schouten, Jörgen Raymann en Gordon

Karin Bloemen, Tineke Schouten, Gordon, Jörgen Raymann en nog vele andere artiesten gaan zich inzetten voor meer onderzoek naar dementie. Op 11 en 12 maart schitteren zij in All mixed up the Challenge, een comedyshow vol vrolijke verwarring waarin bekende artiesten uitgedaagd worden uit hun comfort zone te stappen. Deze show vindt plaats in AFAS live in Amsterdam. 


Vrolijke verwarring

Uniek aan deze avond is dat het publiek het programma bepaalt door de artiesten een challenge te geven. Door deze challenges aan te ervaren de artiesten het gevoel de touwtjes uit handen te moeten geven. Dat gevoel ervaren mensen met dementie elke dag. Producent Sipke Jan Bousema: "Van dichtbij heb ik gezien hoe mijn vader een jaar lang het alzheimertraject heeft doorlopen. Om alzheimer makkelijker bespreekbaar te maken, bedacht ik samen met Stichting Event Alzheimer dit theaterconcept waarin vrolijke verwarring centraal staat."

Sipke-Jan-Bousema.jpg


Met veel gerenommeerde artiesten 

De artiesten die uitgedaagd worden zijn: Karin Bloemen, Tineke Schouten, Jörgen Raymann, Gordon, Berget Lewis, Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Javier Guzman. Ook Gordon was direct enthousiast: “Vanuit mijn programma Geer en Goor zie ik heel veel mensen met dementie en alzheimer en dat vind ik eigenlijk het meest verdrietige wat ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Recent ben ik vanuit het programma Gordon Gaat Trouwen bij de moeder van Rogier geweest en ik vond haar dementie zo heftig om te zien. Niet meer weten wie er in je omgeving leeft, niet meer weten hoe je moet plassen of praten. Dat is toch het ergste wat je ooit kan overkomen. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat dit evenement een succes wordt”.    

artiesten.jpg


Een heerlijke avond vol humor en hilariteit

All mixed up the Challenge vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam en belooft een avond vol humor en hilariteit te worden. Met een breed scala aan artiesten uit elke generatie biedt deze comedyshow de ideale kans om samen met uw dierbaren – uw vader, moeder, gezin of die ene bijzondere vriend of vriendin – een unieke avond mee te maken én tegelijkertijd bij te dragen aan een toekomst zonder dementie. De opbrengsten van deze bijzondere avond komen ten goede aan Alzheimer Nederland voor wetenschappelijk onderzoek naar dementie in het Alzheimercentrum Amsterdam.

 

Meld u aan en daag de artiest uit

All mixed up the Challenge belooft een avond vol humor en emotie te worden. Wat heeft u Karin, Jörgen, Tineke, Gordon of een van de vele andere artiesten die meedoen altijd al eens willen zien doen? Welke sketch uit het verleden brengt u nog steeds aan het schaterlachen en wilt u absoluut nóg een keer live zien? Meld u aan en daag de artiest uit via allmixedup.nuGaan de artiesten uw challenge live aan op het podium? Dan krijgt u, samen met een van uw dierbaren, na afloop van de show een meet & greet met een van de artiesten.
 

Meer informatie

Meer informatie over het evenement en kaartverkoop: www.allmixedup.nu

 

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door