Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Eerder werd al bekend dat niemand minder dan Waylon, Brigitte Kaandorp, André Hazes, Numidia, Jim Bakkum, Jamai, Willeke Alberti, Richard Groenendijk, Carel Kraayenhof, Bibi, Douwe Bob en Kris Kross Amsterdam tijdens het concert in bijzondere combinaties gaan optreden. Hieraan kunnen we nu nog twee mooie namen toevoegen; soulzangeres Shirma Rouse en de populaire zangeres Do. Hiermee belooft de tweede editie van het concert ook dit jaar weer een groot succes te worden.

Het concert is bijna uitverkocht, dus wil je erbij zijn koop dan nu de laatste tickets op herinneringentop50.nl

Over het concert

Het Herinneringen Top 50 Concert van Alzheimer Nederland is een feestelijke avond voor jong en oud. Het publiek bepaalt het muzikale programma van de avond door op herinneringentop50.nl een stem uit te brengen, tijdens het concert wordt bekendgemaakt waar Nederland de meest bijzondere muziekherinneringen aan heeft. Vorig jaar vond de eerste editie plaats in een uitverkocht Ziggo Dome, het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij eindigde daar op nummer één.

Het concert is genomineerd voor een Live Entertaintment Production Award in de categorie ‘Game changer of the year’. De winnaar wordt 26 februari bekend gemaakt.