Heart Story genomineerd voor internationale prijs

Het afgelopen najaar presenteerden we een bijzondere korte film: de Heart Story. Een verhaal waarin we zichtbaar én voelbaar maken waar wij ons, samen met onze vrijwilligers en partners, voor inzetten. Voor iedereen die met dementie te maken heeft (Beloofd!).

De film is in zeer korte tijd via social media, bioscopen en televisie gezien door veel Nederlanders. We hebben er ontzettend veel positieve reacties op gekregen. Nu zijn we verrast met een nominatie voor de internationale Webby Awards; ook wel de 'Oscars van het internet’ genoemd. Onze Heart Story is dus ook buiten de grenzen opgemerkt. Een geweldige aanmoediging waar we uiteraard heel trots op zijn. 

We zijn genomineerd in de categorie Public Services & Activism. De Heart Story maakt kans op twee prijzen: de jury- en de publieksprijs. De prijsuitreiking van de 21e Webby Awards vindt op 15 mei in New York plaats. 

Stem op ons!

De publieksprijs wordt uitgereikt aan het project met de meeste stemmen. We zouden de prijs natuurlijk graag winnen en roepen u daarom op om te stemmen (helemaal gratis). Dat kan gemakkelijk door op onderstaande knop te klikken.

Stem op de Heart Story

 

Over de Webby Awards

De Webby Awards zijn prijzen die jaarlijks door 'The International Academy of Digital Arts and Sciences' uitgereikt worden aan de beste websites ter wereld. Ze worden als de Oscars van het internet beschouwd. De prijzen werden voor het eerst in 1996 uitgereikt.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door