Henk van Pagée en echtgenote ontvangen lintje

25 april ontvingen Henk van Pagée en zijn echtgenote Roos van Pagée-Reiche tijdens de Algemene Gelegenheid een Koninklijke onderscheiding! Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Henk van Pagée is een bekend gezicht bij Alzheimer Nederland. Drie jaar geleden werd bij hem de diagnose alzheimer geconstateerd. Sindsdien is hij bij ons zeer actief als vrijwilliger en voorlichter. Zo verzorgt hij lezingen op congressen en bijeenkomsten en treedt hij in de media op voor Alzheimer Nederland. Daarnaast schrijft hij diverse teksten over de belevingswereld en behoeften van mensen met dementie, waarmee hij patiënten steviger positioneert.

Meer dan Alzheimer Nederland

Naast het vrijwilligerswerk dat Henk van Pagée voor Alzheimer Nederland verricht, zijn hij en zijn echtgenote onder meer vrijwilliger bij de Volle Evangelie Gemeente Amersfoort en pleegouders bij de William Schrikker groep te Amsterdam en bij de stichting Zonnehuizen voor negen pleegkinderen. Drie kinderen namen zij op in hun gezin. Roos van Pagée zette zich tevens enkele jaren in als vrijwilligster/verzorgster voor ernstig en ongeneeslijke zieke kinderen in Kinderhospice De Glind te De Glint.

Felicitaties

Alzheimer Nederland feliciteert Henk en Roos van Pagée met deze prachtige koninklijke onderscheiding!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door