Het Jaarevent Deltaplan Dementie komt er weer aan

Jaarevent Deltaplan Dementie

Het Jaarevent Deltaplan Dementie komt er weer aan! Op maandag 13 november vindt de vierde editie van het event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. En vanwege het succes van de voorgaande jaren, wordt dit jaar voor het eerst een dagvullend programma aangeboden.

Wat kunt u verwachten?

Drie key-note sprekers leveren een bijzondere bijdrage aan deze vierde editie van het Jaarevent. Zo komen uit het dementieveld prof. dr. Philip Scheltens en prof. mr. dr. Anne-Mei The aan het woord over de kansen en uitdagingen vanuit het onderzoeks- en behandelveld. Daarnaast geeft theatermaakster en schrijfster Adelheid Roosen een unieke en inspirerende kijk op de omgang met mensen met dementie.

Tevens volgt u een van de parallelsessies over onderzoek, dementiezorg of de dementievriendelijke samenleving. Een uitgebreid workshopprogramma en een informatiemarkt maken het programma compleet. 

Meld u nu aan!

U kunt zich direct aanmelden op de website van Deltaplan Dementie. Hier vindt u ook meer informatie over de sprekers, de workshops en het programma.

Lees meer

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door