Marleen van der Loo op de planken voor Alzheimer Nederland

Musicalactrice Marleen van der Loo staat dit jaar 25 jaar lang op de bühne in Nederland, België en andere Europese landen. Dit viert ze maandag 3 april met een benefietconcert in theater Midi te Tilburg. De opbrengst van dit concert schenkt Marleen aan Alzheimer Nederland.

Het belooft een avond vol diversiteit te worden. Zo wordt er natuurlijk teruggeblikt en komen Marleens mooiste rollen voorbij. Maar het publiek krijgt ook een lesje ‘musical geschiedenis’ en Marleen zal haar eerste soloalbum presenteren. Dit album heeft ze samen met haar broer Stijn van Loo, componist van o.a. ‘Ken je mij’ van Trijntje Oosterhuis, geschreven. Daarnaast zijn er verschillende optredens van onder andere Pia Douwes, Goele de Raedt, Jeroen Phaff en Anne-Mie Gils. De intieme en persoonlijke avond zal worden begeleid door een kleine combo. 

Opbrengst naar Alzheimer Nederland

De opbrengst van het benefietconcert gaat naar Alzheimer Nederland. Marleen: “Mijn moeder heeft de ziekte van Alzheimer, waardoor ik dit een belangrijk doel vind. Mijn personage ‘Hannah Chaplin’ in ‘Chaplin de Musical’ heeft ook alzheimer; zo kon ik me goed inleven. Het was confronterend, maar ik ben ervan overtuigd dat deze rol op mijn pad moest komen.” 

Marleen: ‘Met hart en ziel steun ik het werk van Alzheimer Nederland en daarom wil ik de opbrengst graag doneren. Voor mijn moeder is het helaas te laat, maar hopelijk voor alle anderen die volgen niet’. 

Direct tickets bestellen 

Wilt u een leuke, en vooral zeer diverse, avond beleven én Alzheimer Nederland steunen? Bestel dan nu direct voor € 14,50 uw tickets.

Zelf in actie komen? 

Wilt u, net als Marleen, zelf in actie komen? Dat kan! Bedenk bijvoorbeeld zelf een actie of doe aan andere acties mee! Ga voor meer informatie naar de speciale actiepagina.  

Bron: Robinstheater

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door