Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Voor wie?

Het congres  is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie: mensen met dementie zelf, naasten, mantelzorgers, onderzoekers, zorgprofessionals en beleidsmakers. U kunt naar het congres komen op locatie óf het congres online volgen. Bij aanmelding kunt u dit aangeven.

Programma

In het programma staan mensen met dementie en hun naasten centraal Zij nemen dan ook een prominente plaats in op het congres. Tijdens het congres staan we stil bij langer meedoen met dementie in brede zin. Denk bijvoorbeeld aan een gesprek met deelnemers aan Restaurant Misverstand, de invloed van culturele verschillen bij migranten met dementie, een sneak-preview van een nieuwe internationale documentaire en nieuwe tools om écht, liefdevol contact te maken met mensen met dementie.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 31 oktober
  • Tijden congres op locatie: 12:15 (inloop met lunch) - 17:00 uur
  • Tijden online congres: 13:00 - 17:00 uur
  • Locatie congres: De Doelen Rotterdam
  • Kosten: gratis

Aanmelden

U kunt u hier aanmelden. Het is belangrijk dat u aan ons doorgeeft of u fysiek aanwezig wilt zijn in de Doelen in Rotterdam of het programma liever online volgt. Alleen dan rekenen wij op uw komst. U kunt ook uw keuze voor de deelsessies aan ons doorgeven. 

Let op: alleen het plenaire deel van het programma is voor fysiek en online hetzelfde. De deelsessies verschillen van elkaar.