Nominatie Nationale Succes Business Award

Alzheimer Nederland is branchewinnaar van de Nationale Succes Business Award in de branche preventie en gezondheidszorg en is nu genomineerd voor de hoofdprijs!

Uit het nominatierapport:

"Alzheimer Nederland is een internationaal bekende organisatie die veel lof verdient. Professioneel geleid, met een goede organisatie en een duidelijk beeld voor ogen. Betrokken medewerkers proberen elke dag opnieuw de toegevoegde waarde van de organisatie te vergroten. Een absolute kandidaat voor een succes award. De nominatiecommissie ziet in Alzheimer Nederland een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen in de markt."

 "In een samenleving waar het aantal patienten met dementie stijgt en het arbeidspotentieel daalt is optimalisereing van de inzet van alle middelen noodzaak. De 50 medewerkers hebben een grote maatschappelijke drive. Niet weg te deneken voor het succes is de inzet van grote groepen vrijwilligers."

Zondag 21 februari om 13.55 uur in De Succesfactor op RTL 7 vertelt directeur Gea Broekema  over onze aanpak en het grote belang van samenwerking.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door