Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Online Alzheimer Cafés terugkijken

Was je gewend om altijd naar het Alzheimer Café te gaan en mis je dit? Of was het juist niet mogelijk om te gaan en is online voor jou veel gemakkelijker? Hieronder kun je het landelijke online Alzheimer Café van Wereld Alzheimer Dag terugkijken en een aantal online Alzheimer Cafés van verschillende regio's.
 

Online Alzheimer Café - Jong en oud

Het online Alzheimer Café op Wereld Alzheimer Dag met het thema 'Jong en oud' is een inspirerende, leerzame maar vooral ook een gezellige ontmoeting. Prof. Dr. Marjolein de Vugt (Restaurant Misverstand) vertelt over langer meedoen met dementie. De 21-jarige Teun Toebes is verhuisd naar een verpleeghuis en deelt zijn ervaringen met ons. En onze collega’s Dinant en Rob testen jouw kennis over dementie in de Grote Dementiequiz. Dit alles wordt gepresenteerd door Marit van Bohemen. 
 

Accepteer cookies om de video te kunnen bekijken

Online Alzheimer Café - Wereld Alzheimer Dag

Extra ondersteuning in jouw buurt

Wil je weten of en wat er in jouw buurt voor (extra) ondersteuning is? Kijk op de regiopagina van Alzheimer Nederland en vul direct je postcode of plaatsnaam in.
 

Stel je vraag op het forum

Alzheimer Café Amstelveen heeft meerdere keren een live moment op ons forum georganiseerd. Ze behandelen dan onderwerpen die normaal gesproken in het Alzheimer Café aan de orde zouden komen. Je kunt daar tijdens het live moment vragen stellen, waar je direct antwoord op krijgt. Ook kun je de vragen en antwoorden van anderen nog eens teruglezen.
 

DementieLijn

Wil je graag iemand persoonlijk spreken, bel dan de DementieLijn: 0800 - 5088. De DementieLijn is gratis en dagelijks bereikbaar tussen 9.00 - 23.00 uur.