Doe mee en ontwerp de Alzheimer Socks voor 2018

Alzheimer Socks 2018 ontwerpen

De Alzheimer Socks: ze zijn er op dit moment in twee verschillende ontwerpen. De eerste Alzheimer Socks werden ontworpen door Mart Visser en de erven van Frans Molenaar, die zelf aan de ziekte van Alzheimer leed. De Alzheimer Socks van 2017 zijn ontworpen door het Nederlandse modeduo Spijkers en Spijkers. Voor 2018 starten we nu de zoektocht naar nieuwe ontwerpers. Worden u en uw dierbare met dementie misschien de ontwerpers van de nieuwe Alzheimer Socks? 
 

Wat is het idee van de Alzheimer Socks? 

Alzheimer Socks zijn twee verschillende sokken. De twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met dementie dagelijks te maken hebben. Ze nodigen uit om dementie bespreekbaar te maken. Mensen die de sokken kopen, dragen bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek. 
 

Nieuwe Alzheimer Socks voor 2018

Voor de editie Alzheimer Socks van 2018 vragen we geen bekende kledingontwerpers, maar nodigen we u graag uit een ontwerp te maken. Het idee is om samen met uw dierbare met dementie, bijvoorbeeld uw partner, vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw of bewoner ieder een sok te ontwerpen. Dit ontwerp ontvangen we graag samen met uw verhaal uiterlijk 14 december 2017. Hoe u dat kunt doen, leest u in deze instructie.

Download het sjabloon & werkwijze
 

Eén winnend ontwerp

Uit alle inzendingen selecteren we één winnend ontwerp. Daarna wordt direct het technisch ontwerp gemaakt en zetten we alles in gang om de sokken ook daadwerkelijk te fabriceren. De Alzheimer Socks van 2018!


Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@alzheimersocks.nl of neem een kijkje op https://alzheimersocks.nl/

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door