Onze vrijwilligers op bezoek bij Villa Mattemburgh

Zaterdag 11 maart jl. hebben onze vrijwilligers een bezoek gebracht aan Villa Mattemburgh. Aansluitend werd er geluncht  in de Orangerie van het landgoed. De mooie locatie, het lekkere eten en het prachtige weer zorgden voor een prima sfeer en een geslaagde dag!

Bindingsbijeenkomst

Jaarlijks organiseert de afdeling West-Brabant van Alzheimer Nederland een bijeenkomst voor haar vrijwilligers om hen op deze wijze te bedanken voor hun inzet. Dit jaar vond de bijeenkomst plaats op landgoed Mattemburgh.

Rondleiding

Vanaf 11.30 uur werden de vrijwilligers ontvangen in de Orangerie met koffie of thee en lekkere koek. Na een woord van welkom door voorzitter Ad Vos vertrok het gezelschap naar de villa. In twee groepen hebben gidsen van Brabants Landschap hier een rondleiding verzorgd en veel informatie over de villa en haar bewoners gedeeld. Voor veel van de vrijwilligers was dit de eerste keer dat zij de villa aan de binnenzijde konden bekijken!

AC Beachflag

Na de rondleiding  werden de groepen weer herenigd om terug te keren naar de Orangerie voor de gezamenlijke lunch. Namens de stichting Alzheimer Nederland was regio coördinator Gerda van Ginneken aanwezig. Zij sprak haar enorme waardering uit voor ieders inzet en gaf aan positief verrast te zijn door de groei van het aantal vrijwilligers in onze regio. Voor de coördinatoren van de Alzheimer Cafés had Gerda een “Beachflag” meegenomen waarmee elk cafe zich goed herkenbaar en vindbaar kan maken. Verder had zij voor elke vrijwilliger een kleine attentie meegebracht.

Een extra applaus was er voor Ceciel Coppens die vanuit het bestuur de bijeenkomst had georganiseerd.

Meer foto's kunt u zien op onze facebookpagina!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door