Speelfilm 'The Leisure Seeker' vanaf deze week in de bioscoop

The Leisure Seeker in de bioscoop

Vanaf donderdag draait de speelfilm The Leisure Seeker in heel Nederland in de bioscoop. Deze film gaat over John en Ella. Hij heeft de ziekte van Alzheimer, zij is ernstig ziek. Toch maken ze een verrassende reis met de camper. 
 

Het verhaal

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.
 

Komisch drama

The Leisure Seeker is een komisch drama van Paolo Virzì met acteurs Helen Mirren en Donald Sutherland. Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.
 


Voorpremière op woensdag 3 januari in Amsterdam 

Op woensdag 3 januari vindt de voorpremière plaats in Studio/K in Amsterdam om 19:00 uur. De opbrengst van deze voorstelling gaat naar Alzheimer Nederland. Wilt u hierbij zijn? Bel Studio/K via 020-6920422 om te reserveren. Kaartjes kunnen tot dertig minuten voor aanvang van de voorstelling worden opgehaald. Ga naar de website van Studio/K voor meer informatie over de voorpremière.


Meer informatie over deze film 

Op de website van Imagine Film leest u meer over The Leisure Seeker


Meer films en documentaires over dementie

Wilt u meer films en documentaires over dementie zien? In het film- en programmaoverzicht op Dementie.nl vindt u alle kijktips die we hebben besproken.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door