Ga direct naar de contentGa direct naar de footer
Na de eerste onvergetelijke editie, met een bijzonder betrokken publiek, wil ik dit nog een keer. Ik kan niet wachten tot 10 maart!

— Douwe Bob

Douwe Bob

Terugblik: Herinneringen Top 50 Concert 2023

Blik met deze video terug op deze mooie avond. In bijzondere combinaties werden de liedjes uit de Top 50 gezongen. Met als prachtige afsluiter: 'Samen zijn', gezongen door alle artiesten.

Accepteer cookies om de video te kunnen bekijken

Unieke optredens en duetten

Muziek roept herinneringen op. Misschien wel ons kostbaarste bezit. Alzheimer Nederland weet als geen ander hoe waardevol herinneringen zijn. Tijdens deze bijzondere avond hoor je nieuwe versies van bekende Nederlandse nummers, de top 50 mooiste muziekherinneringen. En jij kunt meestemmen welke nummers dat worden!

> Bekijk hier de Spotify lijst met de Herinneringen Top 50 van 2023

Herinneringen Top 50 Concert

Stem mee en koop je tickets

De stembussen voor het concert zijn geopend! De Top 50 bestaat uit Nederlandstalige nummers waar jij op kunt stemmen. Stem op dat nummer waar jij bijzondere herinneringen aan hebt. Als Alzheimer Nederland weten we hoe het belangrijk het is om je herinneringen te koesteren. En muziek is een prachtig middel om in donkere én lichte tijden met elkaar verbonden te blijven. Op 10 maart gaan we deze muziekherinneringen samen delen en nieuwe herinneringen maken.