Wat vindt u: wel of niet meedoen aan onderzoek?

Onderzoek naar dementie kan vaak niet zonder de inzet van mensen met dementie, mantelzorgers of vrijwilligers. Om meer inzicht te krijgen in de redenen waarom mensen wel of niet willen deelnemen aan onderzoek, hebben wij een online vragenlijst opgesteld. Wilt u meehelpen? Vul deze dan in!

De uitkomsten worden gebruikt om wetenschappers te informeren over het opzetten van onderzoek dat aantrekkelijker is voor deelnemers. Zo kunnen we meer deelnemers aantrekken en komen we sneller dichter bij een oplossing voor dementie. Het invullen van de vragenlijst gebeurt geheel anoniem en neemt circa vijf tot tien minuten van uw tijd in beslag.

Direct meedoen aan wetenschappelijk onderzoek?

Wilt u graag direct meedoen aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie? Ook dat is mogelijk. Op onze speciale onderzoekspagina staan alle lopende onderzoeken in een overzicht weergegeven. 

Bekijk de lopende onderzoeken

 

onderzoek-deelnemers-gezocht.jpg

Onderzoek om veranderingen bij dementie beter in kaart te brengen

Onderzoekers uit Amsterdam, Groningen en Rotterdam zijn op zoek naar deelnemers voor onderzoek naar een nieuwe test om veranderingen bij dementie beter in kaart te brengen. Deze test bestaat uit vragenlijsten en korte opdrachten.

Lees meer over dit onderzoek

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door