Webinar '10 redenen om een testament te maken'

Vestiging Alzheimer Nederland

Waarom zou u een testament maken?
En als u al een testament hebt, moet u dan na laten kijken of de inhoud nog klopt?
Wie kunt u opnemen in een testament?

Tijdens het webinar '10 redenen om een testament te maken' krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Lucienne van der Geld, juridisch directeur van Netwerk Notarissen, gaat in op de redenen om een testament te maken, of te wijzigen.

De uitzending van het webinar is op 30 mei 2016 van 20 tot 21 uur te bekijken via deze link www.avdr.nl/10redenen. Klik daar op de rode balk met '10 redenen om een testament te maken' om deel te nemen.

Heeft u tijdens de uitzending vragen? Dan kunt u deze stellen terwijl u het webinar live bekijkt.

Twee tips voor het bekijken van de webinar:

  • Flash player dient geüpdatet te zijn om een webinar te kunnen kijken.
  • Google chroom is de stabielste browser om het webinar in af te spelen.

Veelgestelde vragen
Voor zover mogelijk worden uw vragen tijdens het webinar beantwoord. Wanneer blijkt dat er veel vragen niet aan bod kunnen komen, maken wij een overzicht met antwoorden op gestelde vragen. Graag horen wij van u of u dit na afloopt wilt ontvangen en op welk e-mailadres. Het webinar is tot 1 juli 2016 terug te kijken.

Het webinar wordt georganiseerd door Goede Doelen Nederland, brancheorganisatie van goede doelen, en Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van 150 notariskantoren.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met Carmen Maurer en  Eleonora Ludwig via 033 - 303 25 67 of e.ludwig@alzheimer-nederland.nl .

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door