AC Zeewolde 20 juni 2019 Zing met ons mee

Wooncentrum Buitendijk
Terp 1
3891 AB Zeewolde
Nederland

20 juni 2019 Zing met ons mee

Het Alzheimer Café: is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bezoekers praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, wisselen informatie uit over dementie en de mogelijkheden voor hulp. En dat gebeurt allemaal in een gemoedelijke en gezellige sfeer.

 

Voor wie is het? Iedereen die vragen heeft over dementie kan bij het Alzheimer Café terecht. Of iemand nu bang is dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, zorgt voor iemand met dementie of er op een andere manier mee te maken heeft: iedereen is welkom. De bezoekers leren van elkaars ervaringen en kennis.

 

Wat gebeurt er? Iedere bijeenkomst nodigen we een ervarings- of professionele deskundige uit die vertelt over  een van de vele facetten van dementie. Soms met gebruik van beeldmateriaal.

Onder het genot van een kopje koffie is er tijd om vragen te stellen en met elkaar over het onderwerp van gedachten te wisselen of ervaringen te delen.

 

Kom gerust eens kijken! U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. 

Heeft u vervoer nodig? Bel dan met Steunpunt Zeewolde,  tel. 523 4711                                                                                    
Zij regelen dat u wordt opgehaald en teruggebracht.

 

Programma   2018-2019 Thema’s

20 juni 2019 Zing met ons mee

 

Inloop 19.30 uur

Wooncentrum Buitendijk

Start Café 20.00 uur

Terp 1    Zeewolde

 

Deze activiteit maakt deel uit van