Wandelen met Armslag (ONS welzijn) in Oss

Restaurant 't Bomenpark
Vorsselweg 3
5384 RW Heesch
Nederland

Plan Route

Wandelen met Armslag is een activiteit van ONS welzijn bedoeld voor mensen die getroffen zijn door vergeetachtigheid, de ziekte van Alzheimer of een vergelijkbaar ziektebeeld. Voor mensen die altijd actief waren, graag wandelden, graag de natuur in gingen. Maar ook mantelzorgers of een andere begeleiders zijn van harte welkom. We gaan samen met de mensen met dementie, met mantelzorgers én met vrijwilligers de natuur in; een wandeling maken en daarna samen gezellig koffie drinken. Er zijn verschillende routes, variërend van een half uur tot anderhalf uur lopen en de korte route is ook rolstoeltoegankelijk.

Bewegen is goed voor ouderen, dus ook voor mensen met dementie! Onderzoek heeft uitgewezen dat samen bewegen de stemming van mensen met dementie positief beïnvloedt. Bovendien is wandelen in de natuur erg rustgevend en ontspannend, óók voor mantelzorgers.

Een aantal vrijwilligers en één van de consulenten van Armslag zijn aanwezig en wandelen mee. Aanmelden is niet nodig; het gaat altijd door.
Vervoer en consumpties zijn voor eigen rekening.

Informatie
ONS welzijn Armslag
Hetty van Amstel 06 35 11 18 21 of Eef Rubbens 06 36 51 89 20 
of via email hetty.vanamstel@ons-welzijn.nl of eef.rubbens@ons-welzijn.nl

Deze activiteit maakt deel uit van