Bijeenkomsten voor onderzoekers

De Mix & Match bijeenkomst is een jaarlijks terugkerende netwerkbijeenkomst voor dementieonderzoekers. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 20 mei 2022. We organiseren dit evenement in samenwerking met dementieonderzoekers van de Alzheimercentra, die ook zitting hebben in de organisatiecommissie. En sinds 2018 ook in samenwerking met ZonMw.

De Mix & Match bijeenkomst 2022

Wij hopen jullie op vrijdag 20 mei 2022 live te kunnen verwelkomen bij de Mix & Match bijeenkomst. Het belooft een interessante bijeenkomst met een interactief programma te worden. Het zal op een centrale plek in Nederland plaatsvinden in de buurt van Utrecht. Mocht de situatie geen live bijeenkomst toelaten, dan zullen we een hybride of online versie aanbieden. Meer informatie over het thema, de locatie en het programma volgt hier binnenkort. 

Aanmelden

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Mix & Match bijeenkomst 2022. Dit zal binnenkort (in maart) mogelijk zijn. 

Blijf op de hoogte

We houden jullie op de hoogte via deze webpagina en de Science Flash nieuwsbrief voor onderzoekers. Informeer ook jouw collega's over de Mix & Match bijeenkomst. 

Video Mix & Match 2019

Bekijk hieronder de video voor een impressie van Mix & Match met Memorabel 2019: