Bijeenkomsten voor onderzoekers

Alzheimer Nederland organiseert verschillende bijeenkomsten voor onderzoekers. Zoals de netwerkbijeenkomst 'Mix en Match Meeting' en de bijeenkomst voor onderzoekers die een grant ontvingen, de 'Meet en Greet'. 

Mix en Match

De Mix & Match Meeting van Alzheimer Nederland is een jaarlijkse bijeenkomst voor alle onderzoekers op het gebied van dementie. Van toegepast tot fundamenteel en van universiteit en HBO tot bedrijf en onderzoeksinstituut.

Tijdens de Mix & Match Meeting kun je meer dan honderd collega's ontmoeten tijdens, speeddate, borrel en diner. Daarnaast zijn er ieder jaar weer interessante lezingen van toponderzoekers binnen en buiten het dementieveld. 

Dit jaar is de Mix & Match Meeting op donderdagmiddag 1 juni in Utrecht. Het thema is ‘Dilemma’s in onderzoek’. Aanmelden is gratis en kan door een e-mail met aanmeldingsformulier en het onderwerp ‘Aanmelding Mix & Match 2017’ te sturen naar Ellen van den Beld van Alzheimer Nederland e.vandenbeld@alzheimer-nederland.nl

Kosten: gratis, maximaal 120 deelnemers.
Taal: Nederlands
Organisatie: Alzheimer Nederland en onderzoekers uit Nederland

Meet and Greet

De Meet and Greet is een bijeenkomst waarbij de wetenschappers die recent een beurs van Alzheimer Nederland hebben ontvangen voor hun onderzoek, kennis maken met elkaar en elkaars onderzoeksprojecten.