Bijeenkomsten voor onderzoekers

Alzheimer Nederland organiseert ieder jaar een netwerkbijeenkomst voor dementieonderzoekers. Vanaf 2018 organiseren we de Mix&Match bijeenkomst samen met de projectleidersbijeenkomst van ZonMw onder de naam: Mix&Match met Memorabel.

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseerden Alzheimer Nederland en ZonMw de gezamenlijke bijeenkomst ‘Mix&Match met Memorabel’. De bijeenkomst is bedoeld voor alle onderzoekers op het gebied van dementie, waaronder projectleiders van de grant cycle van Alzheimer Nederland en projectleiders van Memorabel projecten.

Het was een mooie bijeenkomst waar jonge onderzoekers en gevestigde professoren hun kennis deelden over onderzoek naar dementie. Bekijk hieronder de video voor een impressie van Mix & Match 2018 met Memorabel.

 


 

Verwachtingen dementieonderzoek

Bent u benieuwd naar de verwachtingen voor het dementieonderzoek? Bekijk dan de publicatie De toekomst van dementieonderzoek. Hierin zijn vier wetenschappers aan het woord over hun onderzoek en hun verwachtingen over dementieonderzoek. U vindt hier ook een korte samenvatting van de acht workshops die op de bijeenkomst werden gegeven over specifieke onderwerpen rond dementieonderzoek.