Bijeenkomsten voor onderzoekers

Alzheimer Nederland organiseert ieder jaar een netwerkbijeenkomst voor dementieonderzoekers. Deze Mix&Match bijeenkomst organiseren we sinds 2018 in samenwerking met ZonMw. 

De Mix & Match kon afgelopen jaar helaas niet doorgaan door de maatregelen in coronatijd. Nog een jaar overslaan, dat is geen optie! We willen graag met elkaar verbinden en jullie prikkelen met interessante informatie. In 2021 bieden we daarom een origineel en interactief digitaal programma! Dit doen we op vrijdagmiddag 11 juni. Ben jij er ook bij? Reserveer de middag vast in je agenda!

Programma
Het programma is nog under construction, maar heeft als thema 'Het dementieonderzoek verandert'. Door snelle maatschappelijke ontwikkelingen verandert het onderzoek in rap tempo. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe manieren van data vergaren, aandacht voor privacy, de vraag naar impact op de huidige problematiek en de noodzaak van effectieve communicatie met stakeholders en maatschappij. Het belooft kortom weer een interessante editie te worden, die zoals altijd wordt samengesteld samen met onderzoekers.

Blijf op de hoogte
We houden jullie op de hoogte via deze webpagina en de Science Flash nieuwsbrief voor onderzoekers. 

Video Mix & Match 2019

Bekijk hieronder de video voor een impressie van Mix & Match met Memorabel 2019: