Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Budgetneutrale verlengingen

We zien dat veel onderzoekers in de knel komen met de einddatum van hun project. Daarom gaan we in deze periode zeer coulant om met aanvragen om de einddatum van projecten uit te stellen. We maken hier met elke onderzoeker specifieke afspraken over. Heb je een budgetneutrale verlenging nodig, mail dan naar Bart Vossen: [email protected].

Fellowshipbeurzen 2020 geannuleerd

In 2020 zal Alzheimer Nederland geen ronde openzetten om fellowshipbeurzen voor internationale uitwisseling aan te vragen. Dit komt enerzijds door de beperkingen voor internationale uitwisseling door de Coronacrisis. Anderzijds hebben we dit programma tijdelijk opgeschort om andere subsidieprogramma's wel zo volledig mogelijk door te laten gaan.

Mix & Match (5 juni 2020)

Wat betreft onze bijeenkomst voor onderzoekers, de Mix en Match met Memorabel, volgen we uiteraard de richtlijnen van de overheid. Dat betekent dat deze bijeenkomst dit jaar niet doorgaat. We hopen de onderzoekers volgend jaar weer te ontvangen op deze bijeenkomst.  

Meld problemen (en kansen)

Loop je door de coronacrisis tegen problemen aan, of zie je juist kansen? Vul dan onze vragenlijst in! Ook als je geen onderzoek doet dat door Alzheimer Nederland wordt gefinancierd. Wij gebruiken jouw input om onze dienstverlening te verbeteren, maar ook in bijvoorbeeld lobby naar andere subsidieverstrekkers en universiteiten. Vul hiervoor deze korte vragenlijst (5 min) in!

Goede ideeën

Veel onderzoekers ontdekken via deze crisus nieuwe manieren en mogelijkheden om onderzoek te doen, en contact te leggen met collega's. Mooie voorbeelden delen we hier;