Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Onze missie

Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen we met ongeveer 120 bevlogen medewerkers vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, en met ruim 3.600 fantastische vrijwilligers in het land. Onze missie: een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor patiënten van nu.

Accepteer cookies om de video te kunnen bekijken

Best workplace

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot een van de 10 ‘Best Medium Workplaces’ van Nederland. Het certificaat Great Place To Work behaalde Alzheimer Nederland hiervoor al. Extra bijzonder: wij zijn het enige goede doel op de lijst Best Workplaces 2022. Een eigentijdse werkplek voor professionals, met aandacht voor talent en ontplooiing, waar we denken in mogelijkheden en waar successen samen worden gevierd. Ook daar zorgen wij voor!

Drie personen aan het werk aan een tafel met het logo van Best Workplaces

Onze mensen

Alzheimer Nederland heeft haar kantoor in het Huis voor de Gezondheid, centraal gelegen bij het station in Amersfoort. Onze medewerkers hier geven samen met tientallen regionale afdelingen en vele duizenden vrijwilligers in het land vorm aan onze missie. 

Twee personen zitten op de bank met een laptop op schoot

Of word vrijwilliger

Ga samen met ons de strijd aan met dementie! Je kunt al voor een paar uur per maand aan de slag als vrijwilliger voor Alzheimer Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden. We zijn regelmatig op zoek naar mensen voor diverse functies bij de regionale afdelingen en Alzheimer Cafés bij jou in de buurt. Of wellicht past een functie bij de Alzheimer Telefoon, collecte of als belangenbehartiger beter bij jou. Bekijk snel de mogelijkheden. Want met meer mensen kunnen we nóg meer doen!

Persoon die een kopje thee aan een andere persoon geeft