Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Bekijk wat we samen bereikt hebben

Alzheimer Nederland werkt aan een beter leven met dementie en een toekomst zonder dementie. Dit doen we samen met mensen met dementie, mantelzorgers, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, onderzoekers, collectanten en donateurs. Benieuwd? Kijk dan de video van onze resultaten van 2022!

Accepteer cookies om de video te kunnen bekijken

Als projectmedewerker vrijwilligers- beleid werk je mee aan het makkelijk en nóg beter binden en vinden van vrijwilligers. Alzheimer Nederland vrijwilligersorganisatie, daar wil je deel van uitmaken! Zodat we mensen met dementie en hun naasten nóg beter lokaal kunnen ondersteunen.

— Alina Halászi - Adviseur Vrijwilligersbeleid

Alina Halászi - Adviseur Vrijwilligersbeleid
Werken bij Alzheimer Nederland betekent elke dag bijdragen aan een mooie missie met maatschappelijke impact. Als nieuwe collega word je tijdens de onboarding-periode meegenomen in de organisatie & cultuur, je leert je collega’s en de vrijwilligersorganisatie goed kennen. Wanneer je even niet weet bij wie je moet zijn staat je persoonlijke mentor voor je klaar!

— Erik Bar - Teamleider Publieksservice & Backoffice

Erik Bar – teamleider publieksservice en backoffice
Als jonge online marketeer vind ik het fijn te kunnen werken in een omgeving waar ik veel ruimte krijg om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben ik trots op de vooruitstrevendheid van ons online marketingteam. We zijn voortdurend bezig met innoveren en nieuwe ideeën worden met open armen ontvangen.

— Josien van Laere – Online Marketeer

Josien van Laere – Online Marketeer
We gaan voor een toekomst zonder dementie. Als medewerker ben je onderdeel van een team betrokken en bevlogen collega's. Als nieuwe collega heb je direct aansluiting en ga je als vanzelf mee in de bevlogenheid. Met elkaar kunnen we het verschil maken.

— Josephine Lambregts - Belangenbehartiger

Josephine Lambregts - Belangenbehartiger