Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Best Workplace 2022 Alzheimer Nederland

Programma Samen Dementievriendelijk

Het programma Samen dementievriendelijk is een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS. In het vijfjarige programma streven we ernaar een beweging op gang te brengen om Nederland dementievriendelijker te maken. Dit doen we door landelijke bewustwordingscampagnes, het bieden van diverse online trainingen en groepstrainingen op locatie bij bedrijven, verenigingen, gemeenten én gastlessen scholen. Voor de doelgroep jongeren is een speciaal lesprogramma ontwikkeld. 
 

Jouw rol

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke collega die met zijn/haar ervaring projecten succesvol weet te coördineren en verder te brengen.

Vanuit jouw rol als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en groei van het Jongerenprogramma van Samen dementievriendelijk. Met dit lesprogramma leren docenten en jongeren op het mbo hoe ze dementie kunnen herkennen én hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Een project met vele activiteiten. Jij bent de spin in het web en onder meer verantwoordelijk voor het relatiebeheer met betrokken partijen, tot en met de productie van de communicatiemiddelen. Je komt te werken in een ambitieus en creatief team met 7 collega’s. Daarbij werk je op multidisciplinaire manier samen met interne en externe experts, vrijwilligers en collega’s binnen Alzheimer Nederland.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je creatief, praktisch en resultaatgericht. Je ziet snel kansen en mogelijkheden en weet deze ook concreet te maken. Je bent enthousiast, een aanpakker en hebt oog voor detail. Je werkt graag in een team van deskundige collega’s om een gezamenlijk resultaat te bereiken, denkt out-of-the-box en staat open voor nieuwe ideeën.

Studenten zijn de beroepskrachten van de toekomst. Kennis over dementie is dan heel belangrijk, het is mooi om samen met onderwijsinstellingen te werken aan een dementievriendelijke samenleving.

— Projectcoördinator Jongeren

Projectcoördinator Jongeren - Carlijn Lensink

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wijzelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen (‘Best Workplace 2022’)! We hebben een bruisende kantoorwerkplek, pal naast het NS-station in Amersfoort, afgewisseld met thuiswerken (met goede voorzieningen). Daarnaast:

Dus ben jij iemand die:

...een ervaren projectcoördinator is die graag de leiding neemt?
...kan denken én schakelen op HBO niveau? 
...doortastend en communicatief sterk is en mensen weet te betrekken? 
...meer dan 2 jaar relevante werkervaring heeft (waarbij ervaring met een scholenorganisatie en/of vrijwilligersprojecten zoals maatjesprojecten een pré is)?
...een ontzettend enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte collega is om mee samen te werken?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Sollicitatieproces

Wil je ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Solliciteren of meer informatie?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Wietske Boesveld, HR-adviseur, via [email protected] of 06 10 09 81 15.

Toch nog eerst even wat meer informatie? 
Bel dan je toekomstig leidinggevende Jarina Rombouts, projectleider Samen Dementievriendelijk. Je kunt haar bereiken via  [email protected] of 06-41213263.

Alzheimer Nederland is er voor iedereen en wij verwelkomen collega’s en vrijwilligers met verschillende achtergronden en ideeën. Wij benutten de kracht van diversiteit voor meer impact en werkplezier.

Wietske Boesveld