Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Best Workplace 2022 Alzheimer Nederland

Het team Website Doorontwikkeling & Advies (WDA)

Je wordt onderdeel van het team Website Doorontwikkeling & Advies (WDA) en samen zijn wij verantwoordelijk voor de websites van Alzheimer Nederland (Alzheimer-nederland.nl, Dementie.nl en Samendementievriendelijk.nl). Wij vertalen wensen vanuit de organisatie door naar gebruiksvriendelijke en innovatieve online oplossingen voor onze doelgroepen. We houden ons bezig met functionaliteiten, design en techniek. Het team bestaat uit vijf personen met ieder een eigen focusgebied.

Bij Alzheimer Nederland krijg ik de ruimte om strategie en businesscases om te zetten in digitale functionaliteiten, met een gedreven en gezellig team. Zo dragen we samen bij aan een toekomst zonder dementie.

— Jan Jaap Hermsen - Product Owner

Jan Jaap Hermsen

Jouw rol

In de rol van Functioneel tester ondersteun jij binnen het team WDA je teamgenoten met het testen van nieuwe (technische) functionaliteiten. Ook zorg je ervoor dat bugs worden verholpen door onze externe development-partij. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de websites toekomstbestendig blijven.   

Daarnaast ben jij in de rol van Websitecoördinator verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het onderdeel voor onze vrijwilligers van de website. Met 48 afdelingen en meer dan 140 Alzheimer Cafés ben je verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de website. Je werkt o.a. samen met de Webredacteur en Community manager die verantwoordelijk zijn voor het contact met de vrijwilligers en de online communicatieadviseur die met je meedenkt over optimalisaties. Je prioriteert en begeleidt de uitvoer met onze externe partijen.

Je kunt je gemakkelijk bewegen in deze veelzijdige functie en je vindt het leuk om je met meerdere projecten bezig te houden. Kortom, genoeg uitdaging!

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wijzelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen (‘Great Place To Work 2023’)! En verder:

Dus ben jij iemand die:

✔ Secuur, scherp en georganiseerd te werk gaat;
Weet hoe een website functioneel en technisch in elkaar zit;
Enige ervaring in het werkveld heeft en bekend is met agile werken;
Een goed organisatievermogen heeft en communicatief sterk is?
Handig is met Jira, CMS systemen en goed kan schakelen tussen digitale omgevingen? 
Graag samenwerkt en makkelijk communiceert?

Dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Sollicitatieproces

Wil je ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Solliciteren of meer informatie?

Alzheimer Nederland is er voor iedereen en wij verwelkomen collega’s en vrijwilligers met verschillende achtergronden en ideeën. Wij benutten de kracht van diversiteit voor meer impact en werkplezier.

Toch nog eerst even wat meer informatie?

Bel of mail dan Liselot Rooimans, teamleider Website Doorontwikkeling & Advies. Je kunt haar bereiken via [email protected] of (06) 57 50 02 78.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Wietske Boesveld, HR-adviseur, via [email protected] of 06 10 09 81 15.

 

Wietske Boesveld