Dementiemonitor 2020 van start

Zorg jij voor iemand met dementie? Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met je gaat en wat je ervaringen zijn met de professionele zorg. Druk op de knop om de Dementiemonitor 2020 in te vullen.

Meer informatie lees je in deze PDF

Mocht u de dementiemonitor liever op papier willen invullen dan via de computer dan kunt u tot 30 september een papieren vragenlijst opvragen bij ons secretariaat via email: haaglanden@alzheimer-nederland.nl. Wanneer u uw adresgegevens doorgeeft, ontvangt u de vragenlijst van de Dementiemonitor vervolgens per post.

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Vanaf september 2020 starten enkele van onze Alzheimer cafés weer met bijeenkomsten op hun vertrouwde locaties. Onder het kopje "Activiteiten" onderaan deze pagina treft u de reeds geplande bijeenkomsten aan. Hier vindt u ook de informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor het bijwonen van deze bijeenkomsten.

Meer informatie over het Coronavirus en dementie vindt u hier:

https://dementie.nl/nieuws/corona-en-dementie

https://dementie.nl/nieuws/omgaan-met-mensen-met-dementie-tijdens-de-coronauitbraak

https://forum.alzheimer-nederland.nl/dementie-en-het-coronavirus-f20356/

U kunt ook altijd bellen met de vrijwilligers van de Alzheimer Telefoon. AlzheimerTelefoon biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie. De AlzheimerTelefoon is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur. 

 

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er is 1 vacature in uw regio
Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, neem contact op met het secretariaat! 

Mail ons

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 12 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Scheveningen
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Scheveningen
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Scheveningen
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout
Alzheimer Café Haagse Hout

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.