Online café: Omgaan met veranderend gedrag bij dementie

WelThuis, locatie
Nassaulaan 11
2712AT Zoetermeer
Nederland

Plan Route

Het Alzheimer Café is een maandelijkse gespreksavond voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens het Alzheimer Café op dinsdag 1 december wordt gesproken over de veranderingen in het gedrag bij mensen met dementie. Veranderingen die door de omgeving niet altijd te begrijpen zijn. Gastsprekers zijn mevrouw Mariska Blaas, neuropsycholoog Parnassia en mevrouw Lia Ketel, zij is mantelzorger voor haar partner met dementie. De muzikale begeleiding tijdens dit Café wordt verzorgd door niemand minder dan musicalster René van Kooten.

Online Alzheimer Café

Het Alzheimer Café wordt vanwege de corona-maatregelen in digitale vorm georganiseerd. U kunt via internet de live-uitzending thuis vanaf de bank volgen. De werkwijze is dat de gespreksleider met deskundigen in gesprek gaat. Als deelnemer kunt u ook telefonisch vragen stellen en suggesties doorgeven via het telefoonpanel. De avond wordt op video vastgelegd zodat dit later ook op elk gewenst moment kan worden bekeken.

Het Alzheimer Café vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats, voorlopig op deze online wijze. Deelname is gratis. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 20.45 uur.

Aanmelden

Heeft u belangstelling om het Alzheimer Café online bij te wonen? Of wilt u later het Alzheimer Café terugkijken? Stuur dan aan middelhoek@alzheimervrijwilligers.nl. U krijgt dan een mail terug met een eenvoudige instructie. Wilt u de voorgaande online Alzheimer Cafés van dit seizoen terugkijken, ga dan naar Alzheimercafe 

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland en de samenwerkende ketenpartners dementie in Zoetermeer.

Deze activiteit maakt deel uit van