Schrijf je in voor Webinar risicoreductie dementie op 23 mei 2022

Vanuit de campagne We zijn zelf het medicijn Zoetermeer organiseren wij op 23 mei een Webinar voor professionals. Bij deze campagne staat bewustwording van risicoreductie mogelijkheden van dementie centraal. Tijdens het Webinar word je meegenomen in kennis en onderzoek rondom risicoreductie en welke mogelijkheden er zijn om hieraan bij te dragen.

De gastsprekers zijn Irene Heger en Joriet Schneider. Irene Heger is promovendus bij het Alzheimer Centrum Limburg en is verbonden aan de Universiteit van Maastricht. Zij richt zich op het verminderen van het risico op dementie. In haar presentatie neemt zij de deelnemers mee over wat er tot nu toe bekend is over risicoreductie van dementie vanuit de wetenschap en wat er nationaal en internationaal gebeurd op het moment.

Joriet Schneider is huisarts bij het Therapeuticum Aurum Gezondheidscentrum in Zoetermeer, eerste lijns bestuurder en voorzitter HAP bestuur Zoetermeer. Joriet is nauw betrokken bij de campagne en heeft veel kennis over gezonde leefstijl.

Wanneer: Maandag 23 Mei van 16.00 tot 16.45 uur

Voor wie: Alle professionals uit Zoetermeer en omgeving die geïnteresseerd zijn

Waar: ZOOM

Aanmelden via e-mail: carole@mmck-co.nl

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door