Slimme hulpmiddelen bij dementie -online bijeenkomst-

WelThuis locatie De Morgenster
Nassaulaan 11
2712 AT Zoetermeer
Nederland

Plan Route

52.0545994, 4.4940329

In het online Alzheimer Café Zoetermeer van dinsdagavond 7 december 2021 staat het thema "Slimme hulpmiddelen bij dementie" centraal.
 
Het aanbod van slimme hulpmiddelen die mensen met dementie kunnen helpen wordt steeds groter. Deze kunnen helpen om nét even dat beetje structuur, hulp en aandacht te geven wanneer dat nodig is. Zoals een herinnering voor het innemen van medicijnen of om afspraken niet te vergeten. Maar denk ook aan beeldcontact met kinderen en kleinkinderen. Dit is praktisch en levert vaak ook veel plezier op. Net als het (online) delen van foto’s en herinneringen. De mogelijkheden van gps-horloges of andere digitale e-health hulpmiddelen zijn inmiddels groot.
 
Op dinsdagavond 7 december gaan we hierover in gesprek met Rik Rispens. Hij is nauw betrokken bij het Slimme Zorg-project van Vierstroom Zorg Thuis. Rik legt uit wat slimme hulpmiddelen zijn en kunnen betekenen. En hij geeft praktische tips en informatie over de mogelijkheden. U kunt tijdens de online bijeenkomst via de chat vragen stellen.
 
We kijken er naar uit u dinsdagavond 7 december (weer) te mogen begroeten!
Deze activiteit maakt deel uit van