Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Twee seizoenen geleden publiceerde de Wassenaarse krant het verhaal van Anne-Marie. Samen met tien ongelooflijk moedige individuen met verschillende vormen van dementie, nam ze de uitdaging aan om een restaurant te runnen. Bijgestaan door chef-kok Ron Blaauw, presentator Johnny de Mol en professor Marjolein Vugt, toonden ze veerkracht en vastberadenheid in het aangezicht van de uitdagingen van dementie.

Op 23 september zullen zij wederom deelnemen aan de HerinneringenRit, een bijzondere tocht die bedoeld is om bewustzijn te creëren en fondsen in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Alzheimer is een slopende ziekte die het leven van zoveel mensen en hun dierbaren beïnvloedt. Met deze rit willen zij niet alleen aandacht vragen voor de impact van deze ziekte, maar ook financiële steun genereren voor onderzoek, ondersteuning en voorlichting.

Anne-Marie en Peter zetten zich in om een verschil te maken, en daar hebben zij jullie hulp bij nodig. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en brengt ze dichter bij hun doel. Samen kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de levens van degenen die met Alzheimer te maken hebben en streven naar een toekomst waarin wij deze ziekte beter kunnen begrijpen en behandelen.

Hoe kan je helpen?
Sponsor hun rit: Je kunt een bijdrage leveren aan hun inspanningen door een donatie te doen. Ga daarvoor via www.herinneringenrit.nl/teams/familie-misverstand/members naar ‘Doneren’ en vervolgens naar Anne-Marie en of Peter van Laar en geef wat je kunt missen. Elke euro telt en wordt zeer gewaardeerd!

Verspreid het woord en deel dit bericht met je vrienden, familie en collega’s. Hoe meer mensen zich bewust zijn van deze ziekte, hoe groter de impact. Laten we samen een verschil maken in de strijd tegen Alzheimer. Laten wij herinneringen creëren voor degenen die we liefhebben en die deze herinneringen misschien verliezen.