Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Uitgelicht

Kom jij ons team versterken?

Bij ons is er ruime keuze in vrijwilligerswerk en je kiest zelf hoe je wilt bijdragen en hoeveel tijd je eraan besteedt. Binnen de afdeling hebben we onder andere plaats voor vrijwilligers met affiniteit tot communicatie & PR, voorlichting en belangenbehartiging. Ook bij de Alzheimer Trefpunten en het Café zijn er allerlei leuke vacatures. Bekijk hier de vacatures.

Wil je meer weten of staat de functie die past bij jouw interesse, kennis en ervaring hier niet bij? Ook dan komen we graag met je in contact. Stuur een mail naar [email protected] of bel 06 13514411. Twijfel niet, geef aan hoeveel tijd je hebt en wat je leuk vindt en we kijken samen welke vacature of taak bij jou past.

Wij zijn vrijwilliger

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en Trefpunt en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café en Trefpunt, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Voorzieningen in de regio

Netwerk Dementie Oost-Gelderland

Wil je weten welke voorzieningen er in jouw regio zijn voor mensen met dementie? Netwerk Dementie, een samenwerkingsverband van professionals en organisaties, heeft alle voorzieningen in de regio op een rij gezet voor jou. Denk bijvoorbeeld aan casemanagement en ontmoetingscentra.

Bekijk voorzieningen in gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem,  Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk.

Bekijk voorzieningen in gemeenten Doesburg.

Bekijk voorzieningen in gemeenten Lochem, Zutphen.

Familie Spanjer

Bezoek een ontmoetingsplek bij jou in de buurt

Een dementievriendelijke ontmoetingsplek is een fijne plek in de buurt om mensen te ontmoeten en actief te blijven. Samen gezellige activiteiten ondernemen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek, waar iedereen zichzelf kan zijn, ook mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie. 

Odensehuis

Over Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland

De afdeling Oost-Gelderland organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland is actief in de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen. 

Wees welkom bij onze maandelijkse Alzheimer Trefpunten in Doetinchem, Lichtenvoorde en Lochem en het Alzheimer Café in Zutphen.   
 

Logo en Slogan Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland
Afdeling Oost Gelderland

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op