Alzheimer Café communicatie & PR vrijwilliger

Alzheimer Trefpunt Berkelland

Wil jij:

  • De bekendheid van en de betrokkenheid bij activiteiten van Alzheimer Trefpunt Berkelland in de regio vergroten?

  • Graag het laatste nieuws delen met mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden?

  • Ruimte krijgen: zowel om ideeën uit te voeren als om jezelf te blijven ontwikkelen?

Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie.

Als Alzheimer Trefpunt Communicatie en PR-vrijwilliger zorg je ervoor dat de activiteiten van Alzheimer Trefpunt Berkelland volop onder de aandacht komen in de regio. Dit doe je via onze eigen on- en offlinekanalen, maar ook via de lokale pers. Je weet precies op het juiste moment, met de juiste boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen. Jij vult de nieuwsbrief voor de bezoekers van het Alzheimer Trefpunt met interessante content. Je onderhoudt ook goede contacten met lokale en regionale journalisten. Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Ga uit van ca. 2-4 uur per week.   

Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland

De activiteiten van de afdeling Oost-Gelderland richten zich in hoofdzaak op de volgende aandachtsgebieden: de Alzheimer Trefpunten en Cafés in Neede, Doetinchem, Lichtenvoorde, Lochem en Zutphen als maandelijkse ontmoetingsplaatsen voor mensen met dementie en hun naasten, belangenbehartiging als het gaat om de bewustwording bij gemeenten en organisaties betreffende dementie, voorlichting voor uiteenlopende maatschappelijke organisaties en bedrijven en daarnaast communicatie en PR om de doelstellingen zo adequaat mogelijk te kunnen etaleren. We werken hard om Oost-Gelderland dementievriendelijk te maken.

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en we nemen jouw stem in het beleid serieus.

Dus ben jij iemand die:

  • Kennis heeft van de diverse on- en offline communicatiemiddelen? 
  • Kennis heeft van journalistiek/ PR?  
  • Creatief is met beeld en taal?

Dan komen we graag met je in contact!

Je mag verwachten dat we binnen 1 week contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06 13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl 

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken! 

 

Deze pagina maakt deel uit van