Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Alzheimer Trefpunt Doetinchem in Streeckgenoot

Streeckgenoot is vanaf oktober ook de nieuwe locatie voor de normale trefpunt bijeenkomsten van Alzheimer Trefpunt Doetinchem. De ruimte straalt gezellige horeca sfeer uit, waar ook de doelgroep zich makkelijk thuis kan voelen.
De eerste volgende bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt Doetinchem in Streeckgenoot is op dinsdag 10 oktober om 19.30 uur.

Alzheimer Trefpunt Doetinchem organiseert elke tweede dinsdag van de maand informele bijeenkomsten voor mensen met een vorm van dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Onze gespreksleider bespreekt met een professional een thema, we geven (praktische) informatie over dementie en bezoekers kunnen ideeën en ervaringen uitwisselen. De bijeenkomsten bieden zo ondersteuning aan de bezoekers maar zijn ook een moment van gezelligheid en sociaal contact.

Meer informatie over het programma en de activiteiten: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-trefpunt-doetinchem. 

Aanmelden voor de Trefpunt bijeenkomsten of persoonlijk contact met het Trefpunt Doetinchem, kan via het mailadres [email protected]