Bestuurslid communicatie & PR

Ben jij een communicatie & PR professional die maatschappelijke impact wil maken?

En wil je:

  • Werken aan een inclusieve samenleving door dementie onder de aandacht te brengen in jouw regio?  

  • Samen werken met een gedreven team vrijwilligers?

  • Werken wanneer het jou uitkomt?   

Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie.

Als Bestuurslid Communicatie & PR is het jouw taak om dementie bij zo veel mogelijk mensen in de regio Oost-Gelderland onder de aandacht te krijgen. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continue aan een relevant netwerk. Je onderhoudt goede contacten met de pers, zodat de door jou ontwikkelde on- en offline communicatiestrategie ook via lokale en regionale bladen, radio en televisie in de regio Oost-Gelderland onder de aandacht komt. Op het vlak van PR ben je ook een adviseur voor de diverse werkgroepen in de regio en het aanspreekpunt voor het bestuur. Qua tijdbesteding vergt deze functie een investering van 3 – 6 uur per week.

Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland

De activiteiten van de afdeling Oost-Gelderland richten zich in hoofdzaak op de volgende aandachtsgebieden: de Alzheimer Trefpunten en Cafés in Neede, Doetinchem, Lichtenvoorde, Lochem en Zutphen als maandelijkse ontmoetingsplaatsen voor mensen met dementie en hun naasten, belangenbehartiging als het gaat om de bewustwording bij gemeenten en organisaties betreffende dementie, voorlichting voor uiteenlopende maatschappelijke organisaties en bedrijven en daarnaast communicatie en PR om de bekendheid van en de betrokkenheid bij de activiteiten van afdeling Oost-Gelderland in de regio te vergroten. We werken hard om Oost-Gelderland dementievriendelijk te maken.

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en we nemen jouw stem in het beleid serieus.

Dus ben jij iemand die:

  • Creatief is in het gebruik van on- en offline communicatie? 

  • Nieuwsgierig is en graag het laatste nieuws deelt?  

  • Een relatie kan onderhouden met de pers? 

  • Een verbindende teamspeler is?

Dan komen we graag met je in contact!

Je mag verwachten dat we binnen 1 week contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06 13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl 

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken! 

Deze pagina maakt deel uit van