Secretaris

Ben jij de administratieve spin-in-het-web, die alle bestuurlijke zaken onder de hoede heeft?

En wil je:

  • Veel mogelijkheden om te leren en je ontwikkelen als rechterhand van de voorzitter?

  • Contact met veel verschillende mensen?

  • Werken wáár en wannéér het jou uitkomt?

Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie.

Als secretaris (lid dagelijks bestuur) ben je de rechterhand van de voorzitter. Je ondersteunt de voorzitter en bewaakt de gemaakte afspraken van het afdelingsbestuur. Je organiseert de invulling van het activiteitenplan. Ook organiseer je bestuursvergaderingen en bereidt deze voor. Als administratieve spin-in-het-web stroomlijn je de informatie die vanuit de regio en het landelijk bureau naar de afdeling komt en vice versa. De gemiddelde tijdsbesteding voor deze functie bedraagt 4-8 uur per week. 


Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland

De activiteiten van de afdeling Oost-Gelderland richten zich in hoofdzaak op de volgende aandachtsgebieden: de Alzheimer Trefpunten en Cafés in Neede, Doetinchem, Lichtenvoorde, Lochem en Zutphen als maandelijkse ontmoetingsplaatsen voor mensen met dementie en hun naasten, belangenbehartiging als het gaat om de bewustwording bij gemeenten en organisaties betreffende dementie, voorlichting voor uiteenlopende maatschappelijke organisaties en bedrijven en daarnaast communicatie en PR om de bekendheid van en de betrokkenheid bij de activiteiten van afdeling Oost-Gelderland in de regio te vergroten. We werken hard om Oost-Gelderland dementievriendelijk te maken. 

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en we nemen jouw stem in beleid serieus.

Dus ben jij iemand die:

  • Een administratieve spin-in-het-web is?
  • Vaardig is met taal én Microsoft Office?
  • Van nature nauwkeurig is?
  • Het leuk vindt met verschillende mensen in contact te komen?

Dan komen we graag met je in contact!

Je mag verwachten dat we binnen 1 week contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06 13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl 

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken! 

Deze pagina maakt deel uit van