Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Ben jij handig op websites en social media platforms en creatief met beeld én taal?

En wil je:

  • Impact maken voor mensen met dementie en hun naasten binnen jouw regio?  
  • Je creatieve ei kwijt kunnen op de regionale website en social mediasites? 
  • Ruimte krijgen om mee te denken?   

Start dan nu je carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie.

Jouw rol

Als webmaster heb je geen ICT-achtergrond nodig. Zo lang je handig bent met het plaatsen van content op websites en social media weet jij bij ons je weg als webmaster wel te vinden. Je houdt je dan ook vooral bezig met de vulling van de website en social media platforms binnen onze regio. Actueel nieuws en belangrijke informatie zijn dankzij jou vindbaar én zichtbaar voor zowel mensen met dementie als vrijwilligers én professionals in de regio. De tijdsbesteding kan per week verschillen. Je mag uitgaan van ca. 2 - 4 uur per week.  

Bestuurslid communicatie & PR Anne-Margriet

Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland

Wij zetten ons vrijwillig in voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten. Onze belangenbehartigers en voorlichters zorgen voor bewustwording betreffende dementie bij gemeenten, (maatschappelijke) organisaties en scholen. Maandelijks organiseren wij Alzheimer Trefpunten en een Alzheimer Café in onze regio. Deze bijeenkomsten bieden praktische informatie, gezelligheid en lotgenotencontact. Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland is actief in de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen.

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en we nemen jouw stem in het beleid serieus.

Dus ben jij iemand die:

  • Handig is met websites en social media platforms?   
  • Creatief is met taal én beeld?  
  • Het leuk vindt actief informatie te verzamelen en te delen met mensen met dementie en hun naasten?  

Dan komen we graag met je in contact!

Je mag verwachten dat we binnen 1 week contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Stuur een mail naar [email protected] of bel 06 13514411

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken!