Alternatieve Vierdaagse

Heel wandelend Nederland kan 21 tot 24 juli meedoen aan De Alternatieve Vierdaagse. Loting is niet nodig en deelname is gratis. Je wandelt in je eigen omgeving een zelf gekozen route van per dag 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer. 

Wandelen maakt vrolijk, houdt hart- en bloedvaten gezond én voldoende bewegen zorgt ook nog eens voor vermindering van de kans op dementie. En als je met je wandelen tegelijkertijd geld inzamelt voor Alzheimer Nederland, werk je dubbel aan het verminderen van dementie. 💛

Na aanmelding voor De Alternatieve Vierdaagse start je op deze website een actie om te fondsenwerven. Deel jouw actiepagina op alle manieren die je kunt verzinnen en maak zo wereldkundig wat een geweldige prestatie jij gaat leveren. Wij nemen ons petje voor je af. Natuurlijk voor de prestatie zelf, maar ook omdat je je hiermee wilt inzetten voor Alzheimer Nederland. Zamel je 100 euro of meer in? Dan ontvang je in ruil voor jouw inzet een opvallend wandelshirt van ons. Zo kan niemand meer om jouw initiatief heen. Veel succes! 

https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/project/de-alternatieve-vierdaagse

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door