De geheugenpoli

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Bij geheugenproblemen of een vermoeden van dementie kan de huisarts nader onderzoek laten doen. Cora Buizer is verpleegkundig consulent bij de geheugenpoli van het Meander Medisch Centrum. Zij zal vertellen hoe een verwijzing via de huisarts kan verlopen en hoe een dag op de geheugenpoli er uit ziet. Ook gaat zij in op de wijze waarop een diagnose tot stand komt en op een mogelijk vervolgtraject.

Donderdagavond 31 oktober 2019 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud/Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis.

Nadere informatie over dit Alzheimer Café kunt u opvragen bij Ingrid Sparreboom via telefoonnummer: 06-43262080.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Voor algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u terecht bij amersfoort@alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van