De geheugenpoli

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Plan Route

Bij geheugenproblemen of een vermoeden van dementie kunt u de huisarts raadplegen, die u kan onderzoeken. Soms verwijst de huisarts echter door naar een specialist. De kans is groot dat u dan wordt verwezen naar de geheugenpoli van het Meander Medisch Centrum. Cora Buizer is er verpleegkundig consulent. Zij zal vertellen hoe een verwijzing via de huisarts kan verlopen en hoe een dag op de geheugenpoli er uit ziet. Ook gaat zij in op de wijze waarop een diagnose tot stand komt en op een mogelijk vervolgtraject.

Donderdagavond 31 oktober bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en eenieder die affiniteit met en/of belangstelling heeft voor het onderwerp. Het Alzheimer Café is gehuisvest in wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Nadere informatie over dit Alzheimer Café kunt u krijgen via Ingrid Sparreboom: ingrid.sparreboom@casema.nl of via 06-18749232. Algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u krijgen via: Amersfoort@alzheimer-nederland.nl.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Voor algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u terecht bij amersfoort@alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van