De Geriater

Huis Heiligenberg,
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden
Nederland

Als u of uw partner last heeft van geheugenproblemen kunt u een bezoek aan de huisarts brengen. Soms stuurt de huisarts u door naar de geriater in het ziekenhuis. In welke situaties gebeurt dat en wat kunt u vervolgens van de geriater verwachten? Marloes Romijn, geriater in het Meander Medisch Centrum zal vertellen over haar werk en zal ingaan op uw vragen. Ook zal zij uitleg geven bij een aantal ziektebeelden die vallen onder het verzamelbegrip dementie. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud.

Donderdagavond 5 oktober bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, te Leusden (hoek Lockhorsterweg) en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt een uur. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog napraten met elkaar en de aanwezige vrijwilligers en professionals. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926

Het Alzheimer Café Amersfoort-Leusden is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland met: Afdeling Amersfoort e.o., Dementelcoach en Buurtzorg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling.

Telefoon: 06-42055926
Email: amersfoort@alzheimernederland.nl
www.facebook.com/AlzheimerNederlandAmersfoort
Twitter: AN_Amersfoort

Deze activiteit maakt deel uit van